Saznajemo! Branko Ružić kandidat za potpredsednika Partizana

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 19

Kako se bliži vanredna Skupština Partizana, zakazana za 11. oktobar, na kojoj će po svoj prilici doći do promene Uprave kluba, tako iz dana u dan isplivavaju imena koja će u budućnosti biti deo rukovodećih struktura. Pored Rasima Ljajića, koji će preuzeti predsedničku funkciju, te spekulacija o generalnom direktoru gde još ne postoji iskristalisano rešenje, Teelegraf saznaje da je Branko Ružić kandidat za potpredsedničku poziciju.

Interesantno, Ružić je u junu mesecu, dok su svi spekulisali o Miliji Baboviću i još nekolicini kandidata, kada su se i najavljivale globalne promene u Humskoj, slovio zapravo za glavnog kandidata za predsedničko mesto.

No, iako su u Humskoj određene strukture bile raspoložene za tu mogućnost, nije podržan sa nekih mnogo bitnijih pozicija u širem i moćnijem sistemu odlučivanja, a na sve navedeno ni Milorad Vučelić nije želeo da odstupi od fotelje u tom momentu, nego je manevrisao kako da je zadrži.

Ipak, kako je imenovanje Ljajića gotovo izvesno, jasno je da će novi prvi čovek okupiti svoje saradnike, a među njima je, može se čuti, i pomenuti Ružić, kome bi sledovalo mesto potpredsednika.

Baš kao i Ljajić, i Ružić je svojevremeno već bio deo rukovodećih struktura u Partitzanu i to baš na poziciji koja mu je i sada izgleda namenjena - potpredsedničkoj, do 2013. godine, kada se povukao iz kluba posle hapšenja tadašnjeg prvog čoveka crno-belih Dragana Đurića zbog malverzacija u poslovanju.

(Z. Ivković)

Video: Emotivni pomoćni trener Partizana se obratio Stanojeviću posle pobede nad Mladosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nsnw

    30. septembar 2024 | 11:34

    Nije sija nego vrat

  • masa

    30. septembar 2024 | 11:38

    Jedan Vucela otisao drugi dosao! Zamazivanje ociju!! Kao nesto se promenilo a u stvari nista!!!!!Zalosno!

  • Zoran Kg

    30. septembar 2024 | 11:59

    Sve te klubove treba privatizovati, pa neka uprave grabuljaju svoje pare, a ne državne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA